13 Ocak 2013 Pazar

AİLE PASTASI



Yıllar oldu Özgün ile görüşmeyeli. 8 yıl önce Marmaray Projesinde birlikte çalışıyorduk. İlk geldiğinde öğrenci olarak başlamıştı. Ama özgüveni ve zekasıyla çok hızlı bir giriş yaptı inşaat dünyasına :) gerçi güzelliğiyle tezat bir sektördeydi ama olsun ona herşey yakışır.



Bu süre zarfında çok şey değişmiş tabiki. Allah'tan facebook diye birşey var :) görüşemesekte bir şekilde haberdarız birbirimizden. Bu süre zarfında sosyal medya aracılığıyla takip ettiği için kardeşimle butik pasta yaptığımızı bildiği için eşinin 40. doğum günü pastasını bizim yapmamızı istedi. Tabi bu arada bebek beklediklerini öğrendik. Başka bir pasta görüntüsünden esinlenerek bu şekilde bir tasarım  istedi.


Tabiki pasta ve tasarımını sevgili kerimem Melike'm yaptı :) hafta içi eskisi kadar destek olamıyorum. Gerçi 2 çocuğuyla benden daha yoğun olsa da herşeye yetişir benim kardeşim :) Özgün'le Ortaköyde buluşup uzun uzun sohbet ettik. Kaçırdığımız yılları özetle kapattık. 

 


Özgün eşiyle başka bir iş ortamında tanışmışlar. Hatta iş görüşmesini eşiyle yapmış. Yani yöneticisi olmuş. Özgün o kadar özgür kız duruşludur ki evlenmesine şaşırmıştım :) eşini çok seviyor. Yeni yaşında tüm arkadaşlarını şehir dışından davet edip surpriz bir parti düzenledi dün akşam. Eminim çok özel bir gece yaşadılar dostları ve ailesiyle. Bizde bu mutlu aileye yeni doğacak çocuklarıyla birlikte çok daha güzel bir gelecek diliyoruz. 


Sevgilerimizle,
Meltem & Melike


3 yorum:

pinata dedi ki...

Canım arkadaşım,
Hakkımda söylediklerin ne kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunu gösteriyor.. Melike ile tanışmamış olsam da çok yetenekli olduğunu görmüş oldum. Pasta görüntü olarak bir sanat eseriydi ama tadına özellikle değinmek istiyorum. Hafif olmasını istediğimi söylediğimde sen bana "Melike zaten çok hafif yapar ve çok kaliteli malzeme kullanır" demiştin, tecrübe ettim ki gerçekten kalitesi hem tadından hem hafifliğinden belli... Çok özel bir geceydi gerçekten, 7 aylık halimle sabahın 6'sına kadar bir orda bir burda takıldık, her ne kadar şuan bel ağrısından gebersem de bazen bazı şeyler için değer :) Bu geceye siz de bu şekilde katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık.. daha çok büyümeyi hakediyorsunuz.. çok öpüyorum...

pinata dedi ki...

Canım, hakkımda söylediklerin ne kadar güzel bir yüreğe sahip olduğunu gösteriyor, çok teşekkür ederim...
Pasta'nın görüntüsünün bir sanat eseri olmasının yanısıra tadı inanılmazdı. Hem çok lezzetli hem de çok hafifti, kullanılan malzemelerin ne kadar kaliteli olduğu çok açıktı.
Melike'ye ve sana bu muhteşem katkınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Daha da büyümeli güzel bir mekan açmalısınız bence..
Çok öpüyorum ikinizi de...

MELTEMCE dedi ki...

Bizim de bu özel gecenize katkımız olduğunu duymak ve beğendiğinizi öğrenmek çok mutlu etti. Bundan sonra görüşürüz sık sık :) bebekle birlikte... sevgiler.
M & M